Najčešća pitanja

Način rada? / metodologija: trening

Trening zovemo edukacijskim procesom u kojem vježbamo svoj duh, um i govor kroz vođene tematske cjeline i vježbe na temelju kojih slijedi razgovor i zaključak. Participativnim i interaktivnim pristupom osigurava se iskustveno učenje prilagođeno principima učenja odraslih osoba i razmjena znanja između svih sudionika edukacije.

Ovim pristupom osigurava se svim sudionicima sigurno okruženje za rad, motivacija za otkrivanjem i razumijevanjem novih odnosa i veza te aktivno sudjelovanje i podrška.


Koliko traje?

Trening program kreiramo prema danima. Jedan radni dan traje 7 sati (s manjim stankama za odmor). Prema dogovoru moguće je i jedan trening dan podijeliti na dva poludnevna trening dana sa tri do četiri radna sata.

Preporučujemo dva trening dana.


Koliko košta?

Za odrasle osobe koje dolaze kao pojedinci jedan trening dan košta 350,00 kn. Za skupine (škole, tvrtke, župe i dr.) cijena je znatno manja, a određujemo je na osnovu dogovora sa naručiteljem. Trening dan kreiramo prema potrebama: dužini trajanja, veličini skupine, obimu radnog materijala i dr.


Imate li određen broj sudionika?

Optimalan broj sudionika edukacije je 12. To znači da preporučujemo da u skupini nema manje od 10 osoba, a ne bismo prihvatili ni broj veći od 18. Bogatstvo međusobne interakcije i bolja kvaliteta rada postiže se kada skupina polaznika edukacije okuplja i muškarce i žene.

Možete li organizirati edukaciju i u mom radnom okruženju?

Putem oglednih radionica vašim djelatnicima i radnim kolegama možemo predstaviti teme i način rada. Nakon iskazanog interesa, na kraju radionice zajednički dogovaramo datume i dužinu trajanja edukacije u kojoj svi zainteresirani doprinose kvaliteti rada."Nisu dinosauri izumrli zbog promijene klimatskih uvijeta, već zbog toga što se nisu mogli prilagoditi novim promjenama"

baka jednog sudionika